Haber

RTÜK ‘çocuk ve aile dostu’ yapımları ödüllendirecek

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı işbirliğiyle ‘çocuk ve aile dostu’ yapımlara teşvik verilecek.

RTÜK’ten yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ortaklığıyla yürütülen teşvik projesinin takvimi Üst Kurulun internet sitesinde yayımlandı.

‘Çocuk ve aile dostu’ yapımları ve dizileri desteklemeyi hedefleyen projede 1 Temmuz 2022 ile 30 Haziran 2023 tarihleri ​​arasında yayınlanan yapımlar ödüllendirilecek.

BAŞVURULAR RTÜK İNTERNET SİTESİNDEN YAPILACAK

Medya hizmet sağlayıcılar, geçtiğimiz yıl yayınladıkları ‘çocuk ve aile dostu’ içerikler için başvuruda bulunabilecek. Başvurular 30 Eylül’e kadar RTÜK internet sitesi üzerinden yapılacak.

Yayın örneklerini ilgili uygulama alanına yükleyecek olan radyo ve televizyonlar, seçici kurul tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda 10 kategoride ‘çocuk ve aile dostu’ yapım ile ödüllendirilecek.

2023 Aile ve Çocuk Dostu Yapım ve Dizi Teşvik Ödülleri, dizi, film, haber, belgesel, çocuk programı, spor programı, yarışma, güncel yapım, bilim, sanat, kültür ve eğlence programı kategorilerinde dağıtılacak.

Başvuruların nihai değerlendirmesi, 1-31 Ekim tarihleri ​​arasında RTÜK ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından oluşturulan Seçici Kurul tarafından yapılacak.

Ödüllerin toplam bedeli 15 milyon 621 bin lira olarak belirlendi. (HABER MERKEZİ)

kizilorenajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu